Yhteistyö

Aidosti vaikuttava matkailumedia

Jetlagissa Media tavoittaa yli 790 000 matkailijaa kuukausittain.

Podcast-sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin syksyllä 2018 ja jo muutamassa kuukaudessa sarja nousi puhutuimmaksi podcastiksi suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Podcastin vaikuttavuutta täydentävät Anna-Katrin ja Veera Biancan suositut lifestyle-painotteiset matkablogit sekä aidosti vuorovaikutteiset sosiaalisen median kanavat.

Jetlagissa Median seuraajat ovat matkailusta kiinnostuneet 25-45 vuotiaat suomalaiset naiset, joille tärkeää on matkailun rinnalla maailmankuvan avartaminen, vastuulliset valinnat ja merkityksellinen elämä. Unohtamatta tietenkään niitä pieniä huumorin ja kahvikupillisen täyttämiä nautinnollisia hetkiä, joita voi tulla vastaan niin kotisohvan rauhassa, suurkaupungin sykkeessä kuin paratiisirantojen lomahuumassa.

Haluatko tehdä yhteistyötä Suomen aidosti vaikuttavimman matkailumedian kanssa ja tavoittaa erityisesti suomalaiset naismatkailijat? Etsitkö kokeneita lifestyle- ja matkailuvaikuttajia, jotka voivat aidosti antaa tuotteellesi, palvelullesi tai brändillesi sen ansaitseman huomion? Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Räätälöimme yhteistyöpaketit kumppaneidemme toiveiden ja tavoitteiden mukaan sekä autamme tehokkaimman sosiaalisen median strategian luomisessa. Meillä molemmilla on yli 10 vuoden kokemus vaikuttajamarkkinoinnista ja olemme tahoillamme toteuttaneet lukuisia yhteistyökampanjoita eri toimijoille sekä toimialoille. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat esimerkiksi Olympus, Finnair, Fazer, Nordea, Samsonite, Visit California ja LuxurySlovenia.

Podcast

Äänimainos Jetlagissa-podcastin jaksossa tai kokonainen podcast-jakso teemaasi räätälöitynä.

Blogiyhteistyö

Ammattimaiset blogipostaukset Suomen johtavissa matkablogeissa Adalmina’s Adventures ja Veera Bianca.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kampanjat eri kanavissa (Facebook, Instagram, Instagram Stories, Pinterest, Twitter)

BRÄNDILÄHETTILÄISYYS

Pidempiaikainen vaikuttajamarkkinoinnin kampanja hyödyntäen eri kanavia.

VALOKUVAUS & SISÄLLÖNTUOTANTO

Vaikuttavaa sisältöä ammattivalokuvin, tekstein ja videoin myös tilaajan omiin kanaviin ja mainoksiin.

ESIINTYMISET

Puheenvuorot, koulutukset ja esiintymiset tapahtumissa, tilaisuuksissa ja messuilla.

0
Kuuntelukertaa
0
Matkakohdetta
0
Tavoitettavuus
0
Kahvikupillista

Ota yhteyttä

Puhelin : +358 44 584 3333
Email : [email protected]