Meistä

Vaikuttavuutta pilke silmäkulmassa

Moikka! Me ollaan Anna-Katri ja Veera Bianca, kaksi maailmanmatkaajaa ja matkailun asiantuntijaa, jotka painiskelevat jetlag-päissään kolmekymppisen sinkkunaisen elämänviidakossa. Olemme soolomatkailun sanansaattajia, unelmien tavoittelun mestareita ja omituisten miessuhteiden pioneerejä. Mutta ennen kaikkea haluamme omalla esimerkillämme kannustaa kaikkia oman näköisen elämän rakentamiseen  – muiden mielipiteistä välittämättä. 

Matkailu on meidän molempien intohimo, ja olemme reissanneet tahoillamme lähes kaikkialla aina New Yorkin trendiravintoloista Papua-Uuden-Guinean sademetsien siimekseen. Maailman näkemisen rinnalla olemme viimeisen 10 vuoden aikana luoneet bloggaamisesta ja sosiaalisen median kuvioista itsellemme ammatin.  Jetlagissa on meidän yhteinen kanava, jota kautta haluamme inspiroida suomalaisia näkemään maailmaa ja nauttimaan elämästä enemmän.

Kiinnostuksen kohteet

Valokuvaus99%
Soijamaito-cappuccino82%
Jetlagissa-häröily49%
Matkailu100%

Anna-Katri

Anna-Katri on ympäristökonsultti, vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen ja oman elämänsä seikkailijatar, joka rakastaa eksoottisia kaukokohteita, tuoreita ananaksia ja matkailun tuomaa vapauden tunnetta. Hän on vieraillut yli 100 maassa ja haaveilee valloittavansa kaikki maailman maat (ja siinä samalla sen oikean sydämen). Matkablogissaan Adalmina’s Adventures hän jakaa aitoja reissutarinoita ja soolomatkailuvinkkejä mitä erikoisemmista kohteista sekä motivoi seikkailijasiskoja oman näköisen elämän rakentamiseen.

Veera Bianca

Veera Bianca on oman yrityksensä boss lady, some-konsultti ja matkalaukkua kodikseen kutsuva valokuvaaja, joka syttyy old school viskistä ja elämää suuremmista rakkaustarinoista. Hän on tehnyt matkailusta itselleen uran, eikä yleensä pyörähdä Helsingin kodissaan muutamaa viikkoa kauemmin ennen kuin maailma taas kutsuu. Matkablogissaan Veera Bianca hän jakaa hetkiä elämästään ympäri maailmaa sekä inspiraatiota matkakohteiden valintaan, oman uran löytämiseen ja valokuvaamisessa kehittymiseen.

0
Kuuntelukertaa
0
Käytyä matkakohdetta
0
Lomaromanssia
0
Matkavalokuvaa

Ota yhteyttä

Puhelin : +358 44 584 3333
Email : [email protected]